Opbrengst Fudura veiling goed besteed

Opbrengst Fudura veiling goed besteed

29 april 2021

Wat een feestje op 8 december afgelopen jaar. Een zeer geslaagde veiling voor en door de medewerkers van Fudura, met de Vrienden van Bambanani als het goede doel. Mooi om even deel uit te mogen maken van zo’n club mensen die met elkaar plezier maken, werken, tegen elkaar opbieden en zelf allerlei veiling items inbrachten. Er kwam van alles voorbij. Koken op locatie, fotografie- en sushi-workshops, hippe sokken, een zelfgebakken taart; te veel om op te noemen!

In totaal werd € 7.000,- opgehaald. Een prachtige bijdrage voor een aantal projecten die we dit jaar hopen te realiseren. Allereerst is het gaaf om te vertellen dat Bambanani daadwerkelijk haar 2 e gehandicaptenproject gaat bouwen. Deze locatie is heel geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen en staat op de projectenlijst waar de Fudura-collega’s tijdens een volgende reis aan de bak mogen. Dankzij de veiling-opbrengst kunnen we daar nu
ook een waterput boren. Dat is geweldig nieuws! Een eigen watervoorziening is een enorme sprong richting zelfredzaamheid. Vanzelfsprekend sluiten we de waterpomp aan op de zonnepanelen-installatie.

Tot slot hebben we de Fudura-donatie gebruikt om de stormschade (en meer dan dat!) te herstellen op de Ringetani-school.

Baie dankie Fudura!