Bambanani genomineerd als Goedste Doel

Bambanani genomineerd als Goedste Doel

17 september 2021

Stichting Vrienden van Bambanani is genomineerd voor het Goedste doel van Nederland! Een initiatief van AFAS Foundation die stichtingen in het binnen- en buitenland op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en maatschappij ondersteunt.

Een mooie erkenning voor ons als Bambanani, maar het kan nog mooier worden… want we hebben jouw stem nodig om te winnen!
Klik op deze link en breng je stem uit!

 

Ons doel als we winnen? 

Als we winnen, wat een enorme waanzinnige waardering en erkenning van ons werk zou zijn, is er eigenlijk maar één wens..

De kennis en financiële bijdrage van AFAS Foundation inzetten om díe organisatie te kunnen bouwen die over 5 jaar zelfredzaam is. Waarbij de zwarte gemeenschap hun talenten kunnen laten zien. Dat ze zoveel zelfvertrouwen hebben dat ze het kunnen en dat bewijzen. En dat wij enkel nog een gast zijn die op bezoek komt. 

De stembus is open en stemmen kan uiterlijk t/m vrijdag 1 oktober 17:00 uur.

Je kunt 1x stemmen per IP-adres. Dat betekent dat je vaker kunt stemmen door verschillende apparaten te gebruiken, bijvoorbeeld je telefoon, tabled of pc. Maar.. je moet wel een ander e-mailadres
opgeven. Dus doe je best en help Bambanani aan zoveel mogelijk stemmen. Want iedere stem telt…

Eeuwige roem!

Los van eeuwige roem betekent winst voor ons dat we een extra project kunnen realiseren. En hoe gaaf zou dat zijn!! Op 5 oktober a.s. volgt live uitslag in het AFAS theater. Wil je nog een keer de inzending van Bambanani zien, kan dat ook via deze link. Vrienden van Bambanani is het 2e goede doel.

 

Klik op deze link en breng je stem uit!