De Bambanani benefietdiner zitten erop voor 2017, Helaas…. en gelukkig!

De Bambanani benefietdiner zitten erop voor 2017, Helaas…. en gelukkig!

8 december 2017

Jammer dat het voorbij is. Een prachtige sfeer, mooie gerechten, fijne mensen en vele vrienden van de Vrienden van Bambanani.

Fijn om die steun te voelen. Gelukkig dat zovelen met ons waren en een zodanige bijdrage hebben geleverd dat we de nieuwe Phase1 school voor ELC Boikhotso kunnen bouwen in Namakgale. Boikhotso is een school met 53 kinderen, een onderwijsteam van 5 mensen op een mooi terrein, voorzien van een nieuw hekwerk en in bezit van een mooie groentetuin. Hopelijk wordt in maart 2018 de nieuwe school opgeleverd…

Blij met deze mooie ontwikkelingen, vol met energie en dankbaar voor zoveel steun! Graag tot ziens op de Benefietdiners van 2018, of eerder natuurlijk.

Vanaf deze plek alle felicitaties voor de winnaars, en grote dank aan de sponsoren de dit diner mogelijk gemaakt hebben: Sefapane Lodges & Safaris, Interart Beeldentuin en Gallerie, Unembeza Boutique Lodge, Wijnhandel Appeldoorn, Slagerij van Hooff, Bavaria, Trends & Classics Catering, Puur Imro Catering en al het bedienend personeel. 2 verschillende gastvrouwen hebben trouwens de hoofdprijzen in de wacht gesleept en mogen naar Zuid-Afrika!

Zie onderstaand de prachtige sfeerimpressies van Carin Deben Photography: