Uitnodiging

Uitnodiging

13 oktober 2016

Op woensdag 9 en donderdag 10 november a.s. organiseert de Stichting ‘Vrienden van Bambanani’ twee feestelijke avonden waarvoor we iedereen van harte uitnodigen! De kosten van beide avonden zijn nagenoeg helemaal door sponsoring bijeen gebracht, zodat er voor Bambanani (en dus de early learning centers in Zuid – Afrika) zo veel mogelijk overblijft. Afgelopen jaar was de opbrengst maar liefst ruim € 18.000,00 van een enkele avond!

Woensdag 9 november 2016 – Walking diner

Genieten van een “Walking diner” met muzikale omlijsting van het saxofoon kwartet “Gist”. Voor € 100,00 p.p. wordt er door de cateraar die Bambanani een warm hart toe draagt een geweldig banket gemaakt. De hele avond is incl. drankjes.

Donderdag 10 november 2016 – Uitgebreid diner

Een heerlijk 5-gangen diner voor u en uw gasten, bereid door de cateraar die Bambanani al jaren op deze wijze ondersteunt. Voor € 125,00 p.p. kan er een tafel voor 6 tot 8 personen gereserveerd worden. De hele avond is incl. drankjes. Wellicht een mooie gelegenheid om relaties en/of collega’s te trakteren op een leuke avond en tegelijk bij te dragen aan een heel goed doel. Natuurlijk zijn ook vriendengroepen welkom! De boeker van de tafel krijgt een gratis lot voor de loterij.

Loterij op beide avonden!

Het Bambanani bestuur zal iets vertellen over het doel van onze Stichting namelijk een betere toekomst creëren voor de peuters en kleuters op de Bambanani ‘Early Learning Centres’ in Zuid-Afrika. Growing dreams! Als u mee doet aan de loterij (loten op de avond zelf te koop voor € 20,00 per stuk) maakt u ook nog eens kans om zelf een geheel verzorgd verblijf in Zuid-Afrika te winnen! Het gaat om een 9-daagse reis voor 2 personen, incl. luxe rondavel (ronde typisch Afrikaanse hut), safari’s, massage, full board (excl. vliegtickets).

Aanmelden, locatie en tijd

Aanmelding voor deelname en een verzoek om meer informatie vernemen we graag via info@heidewegvastgoed.nl of ed@aandegang.nl of bel met 06 – 22 39 58 59.

Het diner met muzikale omlijsting, vindt plaats in de inspirerende omgeving van Interart Galerie & Beeldentuin in Heeswijk waar we tussen 18.30 en 19.00 uur onze gasten ontvangen.

Locatie & Parkeren:  Interart Galerie & Beeldentuin

Gouverneursweg 6c

5473 VB  Heeswijk