Super trots op het AFAS Education Center

Super trots op het AFAS Education Center

3 december 2021

Ondanks alle COVID-strubbelingen, stormen en hevige regenval in 2021 is het toch gelukt. Het Bambanani Education Center & Home Base is klaar! Geweldig nieuws en een enorme stap voorwaarts in het zelfredzaam maken van de lokale organisatie.

In het nieuwe gebouw zijn onder meer twee grote klaslokalen en twee keukens. Vanaf nu gaan we daar onze teachers en koks professioneel opleiden, zodat ze nóg beter voor de Bambanani kids kunnen zorgen. Daarnaast is er voldoende ruimte voor de veilige opslag van het foodprogram en alle school- en soccer league materialen. Tot slot is er woonruimte voor onze lokale steun en toeverlaat Pinkie Khosa en twee vrijwilligers.

Samen met Piet Mars namens de AFAS Foundation hebben we het pand eind 2021 grondig geïnspecteerd en nog een aantal laatste verbeteringen doorgevoerd. We zijn super trots op het eindresultaat! In de komende maanden vindt de officiële opening plaats. De naam zal geen verrassing zijn: met ongelooflijk veel dank aan de AFAS Foundation gaat onze lokale thuisbasis ‘AFAS Education Center’ heten.