Start een tientjeskring en maak een groot verschil!

Start een tientjeskring en maak een groot verschil!

7 juni 2018

In de townships waar Bambanani opereert, sterven nog steeds kinderen aan ondervoedingsziekte. Wat zou het mooi zijn als we deze ziekte op ‘onze’ schooltjes kunnen uitbannen! Met het Bambanani Voedselprogramma ligt de oplossing binnen handbereik. Een oplossing die we met speciale Tientjeskringen hopen te realiseren. Wie weet mede mogelijk gemaakt door jou.

Het basis-voedselprogramma van Bambanani kost €750 per jaar voor een hele school. Voor een individuele donateur best een flink bedrag. Maar als we nu eens kringen zouden opzetten van donateurs, waarbij iedereen maandelijks € 10 doneert… Een snelle rekensom leert dat er dan maar zes mensen nodig zijn om voor een complete school een voedselprogramma te adopteren. En met acht deelnemers wordt het mogelijk om ook het ontbijtproduct MixMe porridge (Sinzanani – DSM) aan te schaffen, waarmee ondervoedingsziekte bestreden wordt!

Omarm jij dit initiatief? Start dan samen met bijvoorbeeld je familie, collega’s, vrienden, buren of sportteam je eigen Tientjeskring. Om de maandelijkse donaties te kunnen innen, hebben we van alle deelnemers een handtekening nodig. Download hiervoor het machtigingsformulier en stuur het naar: Vrienden van Bambanani, Taalstraat 74, 5261 BG Vught. Namens de kids: Baie Dankie.