Speciale benefit verkoop interart galerie en beeldentuin

Speciale benefit verkoop interart galerie en beeldentuin

15 augustus 2017

Het is alweer even geleden dat Interart Galerie & Beeldentuin de deuren sloot. De 27 seizoenen dat we geopend waren, hebben ongelofelijk veel moois opgeleverd. Waaronder een collectie bijzondere grafieken van bekende Interart-kunstenaars. Eenmalig openen we nog eens de deuren zodat u die collectie kunt bewonderen én kopen tijdens een speciale benefietverkoop.
Zaterdag 2 en zondag 3 september 2017
Van 13.00 uur tot 17.00 uur
Interart Galerie & Beeldentuin, Heeswijk Dinther
De opbrengst van de verkoop gaat volledig naar Stichting Vrienden voor Bambanani, die een betere toekomst creëert voor jonge kinderen in Zuid-Afrika. Dit doen ze door speciale ‘Early Learning Centers’ te bouwen, renoveren en ondersteunen; scholen voor kinderen van 1 tot 7 jaar. En daarnaast ook door voedsel- en waterprogramma’s op te zetten en over te dragen waardoor selfsupporting scholen ontstaan. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan een opleidingsprogramma voor onderwijzeressen. Geweldig werk, dat uitgaat van het talent en ondernemerschap van mensen. Op deze manier dragen we hier graag een steentje aan bij.
De poort aan de Gouverneursweg 6C gaat speciaal voor deze dagen eenmalig open. Zien we u na een hopelijk prachtige zomer?