Johan Cruijff Court voor Thabelang Disabled Center

Johan Cruijff Court voor Thabelang Disabled Center

5 oktober 2020

Eindelijk! We staan op het punt om een lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan. In 2021 komt er een Johan Cruijff Court op het terrein van het Thabelang Disabled Center in Namakgale. Prachtig nieuws voor de Bambanani-kids, de voetballers van de Bambanani Soccer League en de learners van het Thabelang Disabled Center.

Als Vrienden van Bambanani geloven we in de driehoek gezonde voeding, onderwijs en bewegen als belangrijke pijlers voor een gelukkige toekomst. Het Johan Cruijff Court gaat daar een geweldige bijdrage in leveren. Niet alleen voor de Bambanani-kids, maar zeker ook voor de learners van Thabelang.

Het Thabelang Disabled Center stimuleert mensen met een beperking om juist hun talenten en mogelijkheden te ontwikkelen. Samen bewegen en samen spelen is daarbij ongelooflijk belangrijk. Bij de aanleg houden we daar rekening mee. Zo wordt het JC Court onder meer rolstoelvriendelijk. Kortom; een multifunctionele sportaccommodatie voor een grote, diverse groep mensen die graag willen sporten en dat straks ook in een veilige omgeving kunnen doen. De plannen zijn inmiddels al in een vergevorderd stadium. Dit betekent dat de fundraising loopt en de grond beschikbaar  is. De vooruitzichten geven alle betrokkenen een schitterend perspectief!

In 2021 wordt een droom gerealiseerd voor velen…