Benefietdiner i-team Global, wat een feest!

Benefietdiner i-team Global, wat een feest!

27 juni 2018

21 juni was het dan zover. De test in april van dit jaar beloofde al veel goeds, maar dat het zo zou uitpakken… Op het door i-team Global georganiseerde benefietdiner werd Bambanani flink in het zonnetje gezet en mochten we een cheque van maar liefst 12.050 Euro in ontvangst nemen! Geweldig nieuws, want hiermee kunnen we het voedselprogramma een enorme impuls geven.

De cheque werd overhandigd aan onze project- en investeringsmanager Ed Rakhorst die zichtbaar verrast op de grote bijdrage reageerde: “Toevallig is vanmiddag het laatste deel geleverd van de ingrediënten van de weekmenu’s. Samen met de eerdere opbrengst van het benefietdiner in april kunnen we alle kids van maar liefst zeventien scholen een jaar lang gevarieerde, gezonde voeding voorschotelen. Wat een fantastische motivatie voor ons werk in Zuid-Afrika!”

Tijdens het benefiet genoten de gasten van een avondvullend programma met prachtige gerechten van topkok Gerard Wollerich en de keukenbrigade van restaurant EMMA. Op 20 december staat een nieuw benefietdiner gepland. Ook zo’n bijzondere avond beleven? Neem dan contact met ons op via info@bambanani.com.