Bambanani zoekt bestuursleden (vrijwilligersfunctie)!

Bambanani zoekt bestuursleden (vrijwilligersfunctie)!

25 mei 2018

Wil jij samen met ons zorgen dat de jongste generatie in Zuid-Afrika ook een mooie toekomst heeft? Dat kinderen tussen 1 en 8 jaar daar niet alleen hoeven dromen van goed onderwijs, maar het ook kunnen volgen? Dat minstens twee maaltijden op een dag een feit is en geen wens? Dat mensen met een beperking daar leren dat ze wél kunnen bijdragen aan de maatschappij?

Als dit je aanspreekt, word dan bestuurslid bij Bambanani!

Stichting Bambanani zoekt (vrijwillige) bestuursleden, die vanuit Nederland het te voeren beleid in Zuid-Afrika bepalen. Beleid dat er op gericht is onze scholen in Zuid-Afrika zo snel mogelijk zelfstandig te laten functioneren, zodat wij ons weer op nieuwe scholen kunnen richten. Door de intensivering van de werkzaamheden in Zuid-Afrika is het belang van een actief en daadkrachtig bestuur in Nederland toegenomen. We zijn daarom als bestuur aan het uitbreiden en op zoek naar gemotiveerde leden die ongeveer 6-8 keer per jaar willen samenkomen en daarnaast enige tijd kunnen spenderen aan Bambanani-activiteiten.

We zoeken specifiek naar:

  • Een secretaris; voorbereiden vergaderingen i.s.m. de voorzitter, uitwerken en versturen notulen en andere stukken;
  • Een algemeen bestuurslid (eventueel vicevoorzitter); vergaderingen bijwonen, meedenken over het te voeren beleid, verdere activiteiten zijn in overleg te bepalen.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan op www.Bambanani.org.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje met je motivatie naar Kim.vanderheijden@hu.nl.