Bambanani Noodfonds in het leven geroepen!

Bambanani Noodfonds in het leven geroepen!

8 april 2020

Op 26 maart jl. hebben we, op last van de overheid (Ministry of Social Development), alle 89 Bambanani scholen en 2 gehandicaptencentra gesloten. Bijna 5000 kinderen hebben we naar huis moeten sturen, maar ook ons onderwijzend personeel. En dat is waarom wij hulp gezochte hebben middels het Bambanani Noodfonds.In Zuid-Afrika bestaat geen vangnet voor deze groep mensen; Geen school, geen inkomen.

 

 

Wat doet het noodfonds?

Deze speciale fundraiser vormt de basis voor het Noodfonds met als doel voldoende geld bij elkaar te brengen om:

  1. Voor de 600 meest kwetsbare kinderen ontbijtmaaltijden beschikbaar te stellen zodat ze straks gezond en wel weer terug keren op school.
  2. Voor 100 onderwijzeressen, koks, tuinmannen (nu in de problemen) een basis inkomen te verschaffen van €50 per maand (25% boven de armoedegrens), omdat zij straks die leerlingen weer opvangen als ze terug op school komen.

 

Hoe doen we dit? Ja, we!

Om deze maaltijden beschikbaar te kunnen stellen en een basisinkomen te verschaffen voor de onderwijzeressen, hebben we jouw hulp nodig. Samen kunnen we hier iets aan doen! Onderstaande producten zijn het perfecte relatiegeschenk of cadeautje voor jezelf. En nog belangrijker, het tovert niet alleen hier een glimlach op iemands gezicht. Van de opbrengst worden kinderen en onderwijzeressen weer voorzien in hun basisbehoeften. Bestellen maar!

Lees alle informatie op de Bambanani Noodfonds pagina.

  • Geniet nu van een heerlijk Zuid-Afrikaanse Bambanani wijntje. Je kunt kiezen voor een proefpakket of bestel per 5 dozen
  • Wil je iets met je kinderen ondernemen? Lees je kids dan voor uit het Bambanani boek, verhalen door Zuid-Afrikaanse kinderen voor kinderen.
  • Koop de Bambanani Embracelet. Een echte eyecatcher gemaakt in Zuid-Afrika door mensen met een handicap op onze projecten.
  • Hou je meer van knuffeltjes of sleutelhangers? Bestel dan de handgemaakte olifantjes zodat je nooit meer je sleutels verliest.

Je kunt een bericht met je bestelling sturen naar iksteunbambanani@gmail.com. Weet dat bij elke bestelling met een minimale waarde van €85,- alles gratis thuis wordt bezorgd.

Steun deze actie en laten we samen door deze moeilijke periode heen komen. Het onderwijzend personeel en kinderen van Bambanani zullen je enorm dankbaar zijn. Take care and be safe!

 

Bezoek de Bambanani Noodfonds pagina voor de uitgebreide informatie en hoe jij kan steunen!